Verzending en retour

Verzending van uw kerstsieraden

Normaal gesproken worden de sieraden na ontvangst van betaling binnen een dag verzonden via PostNL. De verzendkosten zijn inclusief verpakking, portokosten en verzending. Uiteraard doen we ons best om de kerstsieraden onbeschadigd bij u aan te laten komen. De verzendkosten bedragen 2 euro per bestelling wanneer de waarde van de bestelling lager is dan 50 euro. Boven 50 euro is de verzending gratis.

Terugsturen van uw kerstsieraden

Wanneer de door u bestelde kerstsieraden niet aan uw wensen voldoen heeft u een herroepingsrecht van 14 dagen vanaf de dag dat u de kerstsieraden heeft ontvangen. Indien u de kerstsieraden wenst te retourneren, gaat u naar Mijn bestellingen , daar kunt u een retourbon aanmaken, zodat wij op de hoogte zijn dat u de kerstsieraden wenst te retourneren. In geval u de kerstsieraden wenst terug te sturen dient u ze op te sturen naar

J. Hengeveld
Oude Wetering 110
8044 PA Zwolle

De verzendkosten van het terugsturen van de kerstsieraden zijn voor rekening van de koper en deze bedragen circa 2 tot 4 euro. Na ontvangst van de teruggezonden kerstsieraden zal het bedrag van de retourzending aan u worden terugbetaald, mits de kerstsieraden onbeschadigd zijn teruggezonden.